If
you throw your voice into an empty space it goes
out to the ones you love !!!

Crevetelul face vremea


Wednesday, June 25, 2008

Ve(de)te si barfe

Astazi aveam chef sa ma amuz si nu prea gaseam ce sa fac...si normal ce faci in situatii in care nu ai cum sa te amuzi?! normal...citesti Libertatea...de ce?! pt ca inca de cand intri toata plictiseala iti dispare inca de la prima pagina...de ce?! pai in primu' rand ca dai nas in nas cu sanii lu sexuala, mai exact "Ia'te in piept cu Simona Sensual" si ce afli? ca tocma' s'a terminat concursu' si acum aflam si cine a castigat...cine stie ce pitipoanca inzestrata de la Doamne Doamne cu vreo 1000 de euro de are silicoane si alte operatii d'astea decorative ( doar vreo 1000 de euro de la Doamne Doamne pt ca altfel nu mai au bani de un cico cu fetili la barurile din Dorobanti, si trebuie sa tina la bani ca pana sunt remarcate de vreun Virinel...poate sa dureze ceva...).

Dupa ce iti dezlipesti retina de "pepturi", ce observi?! normal...alte si alte pepturi...si nu or'scare..."Cei mai mari sani din lume", "Starul porno american Erin Daye", vremea prezentata de Elena (care Elena?!), binecunoscuta rubrica fata de la pagina 5 ... si lista poate continua.

In josul paginii (pt cei care nu s'au prins inca...ma refer la versiunea de pe internet a ziarului), apar micute micute rubricile de politica, actualitate, sport etc...

La capitolul "politica", aflam ca "Noii alesi s'au facut 'prastie' ", "adeca" noul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Mihai Balu ( PD-L), si'a adunat prietenii si s'au dus si ei ca tot omu' sa se cinsteasca la un restaurant unde au petrecut consumand bauturi fine si fumand havane de 100 euro bucata, "adeca" nu au si ei ei voie sau ce?! Hac..."adeca" nu sunt si ei oameni...hac...."adeca" ma intelegi... .

Nea Piti, adica antrenorul nationalei, satul de atacurile la care a fost supus in ultima vreme rupe tacerea intr'un interviu intitulat "Acum vorbesc eu!". Mai aflam ca daca n-ar fi semnat prelungirea contractului cu FRF inainte de Euro, pana in 2010, pleca sigur. " Atata mizerie, nerecunostinta si lipsa de apreciere doar in Romania pot exista! " Foarte bine, nea Piti, da afara tot, nu tine in tine, nu te mai lasa calcat in picioare de niste niste... (completati la libera alegere).

Si totusi ce se vinde (inca!) cel mai bine in lume?! barfele si sexul bineinteles! Hugh Hefner in varsta de 82 de ani (multi inainte!), "taticul" revistei Playboy si'a dezvaluit cele mai intime secrete intr'o carte ce urmeaza sa apara pe piata. Principalele dezvaluiri sunt faptul ca "Hef" s'a culcat si cu barbati, a avut o relatie incestuoasa...ce sa mai...nu a ratat nimic...a vrut sa le incerce pe toate si ...pe toti.

Ma gandeam sa va spun ca si'a schimbat Moni look'ul, da' asta nu intereseaza pe nimeni...d'aia nu mai doarme natiunea ca si'a schimbat ea look'ul!

Cam asta fu' pe ziua de azi, "adeca" va pup, va respect si va doresc toate cele bune, dragii mei "ciocoflenderi"!

p.s 1 exemplul cu ziarul Libertatea este pur accidentala...sunt multe ziare care ar putea fi luate ca etalon
p.s 2 aceasta postare este un pamflet...si trebuie tratata ca atare :)

No comments:

Despre Crevetelul-turbat

My photo
Hm...pai sunt un crevetel turbat dupa muzica, dupa dans, dupa muzica, dupa arta in general ( si cand zic arta ma refer la multe lucruri-nu stau sa le enumar acum, le voi mentiona pe parcurs in ce voi posta), dupa lucruri interesante si educative (intr-un fel sau altul), dupa previzibil si imprevizibil, dupa nou si vechi si...dupa muzica:P