Porunci...in viata te lovesti la tot pasul de tot felul de porunci, mai mult sau mai putin folositoare (unele chiar deloc,parerea mea:p).
Am cules o serie de porunci special pentru voi,unele mai amuzante, altele mai serioase...'N'Joy!
Cele 10 porunci de la Dumnezeu:
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
Cele zece porunci mafiote:
1. Nimeni nu are permisiune să facă direct cunoştinţă cu unul dintre prietenii noştri. O a treia persoană va face acest lucru.
2. Să nu te uiţi vreodată după soţiile prietenilor.
3. Să nu fi vreodată văzut în prejma poliţiştilor.
4. Să nu mergi în baruri sau cluburi.
5. Să fii întotdeauna la dispoziţia Mafiei, chiar şi când soţia dă naştere copilului tău.
6. Toate întâlnirile stabilite în prealabil să fie respectate.
7. Soţiile trebuie tratate cu respect.
8. Când eşti întrebat, trebuie să spui adevărul.
9. Să nu intri în posesia banilor altor membri ai familiei tale sau altei familii din Mafie.
10. Cei care nu pot face parte din Cosa Nostra sunt cei care au legături cu Poliţia, cei ai căror rude sunt trădători şi cei care nu au valori morale.
Cele 10 porunci in viziunea lui O. Paler:
Prima poruncă: Să aştepţi oricît.
A doua poruncă: Să aştepţi orice.
A treia poruncă: Să nu-ţi aminteşti, în schimb, orice. Nu sînt bune decît amintirile care te ajută să trăieşti în prezent.
A patra poruncă: Să nu numeri zilele.
A cincea poruncă: Să nu uiţi că orice aşteptare e provizorie, chiar dacă durează toată viaţa.
A şasea poruncă: Repetă că nu există pustiu. Există doar incapacitatea noastră de a umple golul în care trăim.
A şaptea poruncă: Nu pune în aceeaşi oală şi rugăciunea şi pe Dumnezeu. Rugăciunea este uneori o formă de a spera a celui ce nu îndrăzneşte să spere singur.
A opta poruncă: Dacă gîndul ăsta te ajută, nu evita să recunoşti că speri neavînd altceva mai bun de făcut sau chiar pentru a te feri de urmările faptului că nu faci nimic.
A noua poruncă: Binecuvîntează ocazia de a-ţi aparţine în întregime. Singurătatea e o tîrfă care nu te învinuieşte că eşti egoist.
A zecea poruncă: Aminteşte-ţi că paradisul a fost, aproape sigur, într-o grotă.
Cele 10 porunci pentru a dainui:
1. Aminteste-ti mereu ca tara este Familia ta! Oriunde s-a aflat pe glob Regele Mihai a purtat cu sine respectul si nostalgia acestei mari familii a natiunii romane, intregita de bunicii Sai si servita astazi de Rege si generatia care-i succede. Ideea de familie, atat de afectata in aceasta lume globalizata, este respectata si implinita de Majestatea Sa si recunoscuta de romani ca parte esentiala a regalitatii. Un recent sondaj avand ca subiect Casa Regala il caracterizeaza pe Regele Mihai drept familist (73%), credincios (64%), popular (46%) si cinstit/moral (45%). Principele Carol a venit in 1866 in Romania la o varsta la care tinerii de astazi abia isi termina studiile si se pregatesc sa isi intemeieze o familie. Drumul viitorului rege Carol I in viata a inceput in familia numita Romania.2. Crezi in Dumnezeu alaturi de poporul tau! Regii Romaniei au petrecut mereu marile sarbatori crestine alaturi de popor. Palatul Regal in zilele de sarbatoare devenea o casa pe care preotii veneau sa o sfinteasca precum pe oricare alta. Regele Carol I obisnuia sa participe la liturghia de duminica asa cum face si Regele Mihai, iar Ferdinand si Maria asistau adesea la sedintele Sinodului. In aprilie 2006, dupa noaptea de Inviere petrecuta la Galati cu peste 20.000 de oameni in strada, ziarele centrale si locale scriau: "Galatenii, mai evlaviosi de Paste in prezenta Familiei Regale" sau "Monarhia a inviat la Galati".
3. Pune-i pe oameni impreuna, vegheaza sa faca lucruri bune! In ultima parte a secolului al XIX-lea Romania avea nevoie de institutii moderne europene, romanii trebuiau sa implineasca Marea Unire, fiind impreuna de facto inainte ca documentele sa consfinteasca acest lucru. Sub domnia Regelui Carol I, in finalul secolului XIX si inceputul secolului XX au luat fiinta Casa de Economii si Consemnatiuni, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania sau Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Astazi, membrii Familiei Regale ii aduc in multe ocazii pe romani unii langa altii, ii sprijina in proiecte pentru ridicarea comunitatilor lor. Initiative precum "Prietenii Curtii Domnesti" din Targoviste - a Principelui Radu -, care a pus impreuna intreaga comunitate damboviteana intr-un proiect de milioane de euro pentru dezvoltarea durabila a cetatii Targovistei - sunt exemple concrete ale unui model de unitate. Marea majoritate a romanilor (66%) doresc astazi o implicare mai activa a Casei Regale in democratizarea si dezvoltarea Romaniei. De asemenea, 58% din populatie apreciaza utilitatea Casei Regale in procesul de aderare la Uniunea Europeana.
4. Inclina-te in fata curajului si a jertfei si arata-ti mereu recunostinta! La 25 de ani de la castigarea Independentei, Regele Carol I intreprindea o vizita in locurile unde s-au dat luptele in timpul razboiului. Periplul incepea la Rusciuc, apoi regele vizita localitatile unde se purtasera lupte si asista la serviciul divin din capela de la Plevna, ridicata pe fostul camp de lupta. Dupa Primul Razboi Mondial istoricii consemneaza periplul diplomatic al Regelui Ferdinand si al Reginei Maria intre 9-14 aprilie 1924 in Franta, cu oprire la Strasbourg pentru a onora prizonierii romani capturati in Nordul Moldovei si morti in Alsacia. In 2005, Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana precum si Principele Radu au calcat pe urmele soldatilor romani cazuti la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in urma cu 60 de ani - in Slovacia si Cehia.
5. Ajuta-i pe cei fara de ajutor! Imediat dupa sfarsitul abrupt al dictaturii comuniste, ASR Principesa Margareta revine in tara si infiinteaza "Fundatia Principesa Margareta a Romaniei", ajutand din 1990 incoace copiii din orfelinate, batranii fara ajutor, aducand miliarde de lei in proiectele de sprijin pentru cei nevoiasi. 70% dintre romani cunosc astazi si apreciaza efortul Principesei Margareta si al fundatiei pe care o conduce. Numita de catre oameni Mama Regina, Mama ranitilor ori Regina-soldat - pentru alinarea pe care a adus-o ranitilor si pentru curajul ei de a merge pe front, Maria a Romaniei a fost prezenta in punctele cele mai fierbinti ale Primului Razboi Mondial, a suferit in refugiu alaturi de cei multi si a mers in spitalele cu cele mai serioase epidemii, pentru a-i incuraja cu prezenta ei materna pe cei schiloditi. In 1943, Regina Ana cere permisiunea mamei sale sa mearga pe front in Europa, sub culorile patriei ei, Franta. Mama accepta, iar Ana de Bourbon-Parma va fi impreuna cu regimentul ei in Algeria, Maroc, Italia, Luxemburg si Germania, pana la sfarsitul ostilitatilor. Primeste "Crucea de razboi" franceza.
6. Fii cu un pas inainte si lasa lucruri bune in urma ta! In ultima decada a domniei Regelui Carol I, Romania organizeaza "Expozitia Nationala Romana - 1906", a doua ca anvergura de pe glob la inceputul secolului XX, dupa Expozitia Universala de la Paris, din 1900. Punerea pietrelor de temelie, intemeierea de institutii, sfintirea de biserici, dezvelirea de monumente de for public si multe alte gesturi de ctitorire completeaza efortul inspre dezvoltare si europenizare pe care Familia Regala Romana l-a facut incepand cu a doua parte a secolului al XIX-lea. Regele Mihai a pledat cauza Romaniei pentru NATO in 1997 si 2002. Principele Radu, prin institutia numita Biroul Reprezentantului Special, sustine cauza Romaniei pe drumul catre prosperitate peste tot in lume si aduce in interiorul comunitatilor romanesti exemple vii ale Europei si ale lumii libere. AS Principele Radu este patron al Camerei de Comert Romano-Britanica, ofiter activ in armata romana si membru fondator al asociatiei "CASA NATO". In opinia romanilor, Familie Regala inseamna "pastrarea traditiilor" (73%), "mandrie nationala" (59%) si "identitate nationala" (52%).
7. Nu uita ca esti om si bucura-te de asta! Carol I isi facea ori de cate ori putea plimbarea calare dis-de-dimineata. Apoi veneau la raport ministrii. De la Majestatea Sa Regina Ana te poti astepta tot timpul la o gluma. De fumat, a fumat serios pana foarte de curand, cand medicii i-au interzis acest lucru. Regele Mihai isi conduce masina ori de cate ori are ocazia. Noroc pentru insotitori ca cifra 200 de pe bordul masinii indica km/ora, nu mile/ora.
8. Fii atent ca romanii sunt ospitalieri! Si celelalte popoare trebuie sa stie!
9. Crezi in ceea ce faci, in timp vor crede si altii! La 80 de ani distanta, Principele Radu initiaza "Turneul prieteniei" (The Friendship Tour). Presa centrala reflecta acest lucru in doar cateva articole secundare. Americanii transforma, in fiecare mare oras, primirea facuta Altetei Sale intr-un compliment direct adus Romaniei. Calatoria Reginei Maria in Statele Unite ale Americii din 1926 nu a fost apreciata la Bucuresti, i s-a reprosat ca a vorbit de o maniera prea directa despre situatia economica a tarii in efortul ei de a atrage capital in Romania. Americanii au fost insa deosebit de entuziasmati, astfel ca New York, Chicago si alte metropole americane pastreaza inca memoria trecerii reginei.
10. Nu astepta de la oameni mai mult decat pot ei da! Principele Carol acorda atentie unei bune relationari cu aristocratia romana de traditie si cu elita militara, academica si culturala a vremii. El urmarea o cunoastere mai buna a ideilor si conceptiilor acestora invitandu-i la masa, intr-un cadru mai putin oficial decat cel creat de o audienta. Punctualitatea era uneori neglijata de invitati, asa ca Principele suveran incepea dineul fara sa ii mai astepte. Nici Regele Mihai nu a asteptat ca efemeridele Romaniei recente sa-i aseze Familia in cartile de istorie (asa cum se cuvine, cu trecut, prezent si viitor), ci s-a asezat singur in contemporaneitatea europeana a Romaniei mileniului III, conjugand un destin din trei secole, XIX, XX si XXI, in felul urmator: Carol si Elisabeta, Mihai si Ana, Margareta si Radu. *Nota:Detaliile istorice si anumite elemente inedite le datoram lucrarii de disertatie "Ceremonialul Curtii Regale a Romaniei incepand cu anul 1866" a doamnei Alexandra Arnautu, sef de Cabinet al ASR Principesei Margareta.
Cele 10 porunci in stabilirea obiectivelor:
1. Un obiectiv trebuie sa fie ceva concret, care poate fi cuantificat. Scuza-ma sa-ti spun asta, dar daca tu spui ca ti-ai propus ca in 2008 “sa fii fericit” si numesti asta un OBIECTIV, nu ai inteles nimic pana acum. Defineste ce inseamna sa fii fericit si apoi stabileste lucrul ala ca un obiectiv pentru tine. Daca esti ca mine si esti fericit cand esti pe partia de ski poti sa reformulezi ce am zis mai sus in “vreau sa fiu in fiecare weekend pe partia de ski”
2. Un obiectiv trebuie sa fie suficient de mare incat sa para greu, si suficient de realist incat sa il indeplinesti. Vrei sa-ti dau un exemplu de obiectiv nerealist? Sa spui ca “in 7 zile vreau sa ma insor cu o mexicana milionara” este un obiectiv nerealist daca traiesti in Romania si nu stii spaniola.
3. Asigura-te ca obiectivul pe care ti-l propui este ceva ce vrei cu adevarat, si nu doar ceva care suna frumos. Tin minte ca in liceu am incercat sa scriu un roman politist. Nu-mi doream neaparat sa scriu o carte, dar mi se parea ca “da bine” sa zica lumea ca am scris o o carte. Suna frumos, interesant, imi gadila orgoliul. Dupa primul capitol la care m-am chinuit 2 luni mi-am omorat eroul si am aruncat manuscrisul. Asa s-a incheiat cariera mea de “Edgar Wallace”. Trebuie sa vezi care sunt lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat si sa-ti stabilesti obiectivele in concordanta cu ele.
4. Nu-ti stabili obiective care sa se contrazica intre ele. De exemplu, daca unul din obiectivele tale pentru 2008 este sa iti imparti averea la saraci iar alt obiectiv este sa faci turul pamantului pe un vas de lux, s-ar putea sa avem o mica problema. Cine pe cine pacaleste?
5. Formuleaza-ti obiectivele intr-o maniera pozitiva. Lucreaza PENTRU ceva si nu ca sa scapi de ceva. In loc sa spui “nu vreau sa ma ingras, asa ca nu voi mai manca la KFC (buna idee, btw)” formuleaza “vreau sa slabesc si voi manca de acum mancare sanatoasa” . Partea frumoasa este ca atunci cand formulezi totul in viata intr-o maniera pozitiva, lucrurile devin mai placute. Nu te mai gandesti ca fiind o corvoada pe care o faci ca sa scapi de ceva nedorit, ci la ceva ce merita facut ca sa te aduca mai aproape de scopul tau.
6. Scrie-ti obiectivul pe HARTIE, cat mai detaliat. Nu e suficient sa scrii : “Vreau sa am o casa”, “Vreau sa am un salariu mai mare”, “vreau sa am trafic pe blog”. Poti scrie “Vreau sa am o casa, cu 3 dormitoare, cu piscina, si un ciobanesc german”. In felul asta stii mai bine exact ce vrei si pentru ce te lupti.
7. Stabileste-ti obiective asupra carora ai control. Cu cat ai mai mult control asupra lucrurilor pe care le faci, cu atat obiectivele tale sunt mai usor de atins. Putin control, multi factori de care depinde succesul unui obiectiv egal sanse mici de reusita. Exemplu : Daca prin absurd tu iti stabilesti ca obiectiv pentru 2008 “Romania sa castige Campionatul European de Fotbal”, sansele tale sunt minime. Nu pentru ca Mutu si ceilalti nu ar avea sanse, ci pentru ca obiectivul asta nu depinde de tine. Nu poti sa-ti propui decat lucruri pe care le poti controla.
8. Cand formulezi un obiectiv, stabileste-ti un deadline, un termen limita.Vreau sa scriu 5 articole pe saptamana pe succesdublu.ro timp de doua luni dupa care sa scriu 2 articole pe zi” este mai bine decat “vreau sa scriu constant pe succesdublu.ro” “
9. Imparte fiecare obiectiv in alte obiective mai mici. Folosind aceleasi principii din lista de mai sus, ia fiecare obiectiv mare si imparte-l in bucati mai mici pe care sa le tratezi separat. Bancul cu elefantul se aplica foarte bine aici. “Cum se mananca un elefant? Raspuns : in inghitituri mici”
10. Orice obiectiv iti stabilesti, ghideaza-te dupa urmatoarele intrebari :
- Ce stiu despre asta?
- Ce informatii am nevoie?
- De unde fac rost de aceste informatii?
- Ce trebuie sa invat nou ca sa ating obiectivul asta
- Ce resurse pot sa folosesc?
- Care e cea mai buna cale sa ajung la scopul meu?
Si acum ce urmeaza?
Daca ti-ai notat pe hartie obiectivele pe care vrei sa le atingi nu sta cu mainile in san. Poti sa scrii caiete intregi cu “Vreau sa ajung cantaret la opera”, daca nu exersezi vei ajunge sa strigi la coltul strazii pentru un colt de paine. Acum stii ce vrei sa obtii, ce mai astepti?Succes Dublu
Cele 10 porunci electorale:
1. Eu sunt Partidul Tau; sa nu crezi in altii. Eu sunt cel mai mare. Eu sunt cel mai tare. Eu te bag in Europa. Eu te scot din saracie. Asa sa crezi si sa nu cercetezi.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini altora, toti de duc cu zaharelul, noi te ducem cu presul.
3. Sa nu iei numele Partidul tau in desert. Critica e constructiva, dar numai pentru altii.
4. Adu-ti aminte de ziua alegatorului, ca doar una are si o cinsteste cu daruri. Vara cu mici si bere, iar iarna cu DVD playere.
5. Cinsteste-i pe inaintasii partidului, ca de la ei vine banul.
6. Ai, n-ai, dai! Insa nu de la tine.
7. Ceilalti sunt corupti si desfranati. Nu noi.
8. Sa nu furi, decat daca esti ministru.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva partidului tau, ca se intorc toti impotriva ta si ajungi la tv.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau, decat daca isi zice popor sau alegator.
Cele 10 porunci pentru parcarea in Mall:
1. Inainte sa pleci de acasa suna cativa preiteni si vezi daca se afla vreunul dintre ei la mall. Daca da, roaga-l sa iti gaseasca loc de parcare si sa se posteze in fata lui, ca sa ti-l tina ocupat. Daca nu, injura-l si spune-i ca data viitoare sa se afle in mall cand mai treci tu pe acolo.
2. Nu te lasa pacalit de locurile ce par goale... intotdeauna se afla un Smart pe ele.
3. Nu te lasa intimidat de cei pusi pe avarii. Daca prinzi ocazia... parcheaza inainte ca ei sa apuce sa faca manevra, iar dupa ... fugi.
4. Sa ai intotdeauna la tine oua, rosii sau mai bine un sticker pentru masinile parcate pe doua locuri. Faza cu ridicatul stergatorului nu mai e la moda de mult.
5. Daca vezi o domnisoara la volan ce pare ca da sa iasa din parcare.... te inseli. Ea inca mai face manevre de pozitionare a masinii.... ca doar nu e barbat sa-i iasa din prima :D
6. Ai grija in parcarea subterana... mereu se gaseste cate unul sa intre pe la iesire.
7. Chiar daca ai prioritate atunci cand iesi din parcarea subterana.... nu te baza pe ea, asta daca iti pasa de masina ta.
8. Daca ai gasit vreun loc de parcare aprope de usa... fi sigur ca ceva nashpa o sa ti se intample in ziua aia. Asemenea noroc este intotdeauna urmat de ceva rau!
9. Claxoneaza, da flashuri si intimideaza adversarul. Cu cat esti mai tupeist, cu atat iti gasesti loc mai usor.
10. Si in final ai grija la cei care se gasesc sa stea de vorba exact in mijlocul parcarii. Ultima tipa care nu s-a dat la o parte din fata mea, si-a cules geanta de la cativa metrii distanta. Ce sa-i fac... eu am avertizat-o :D
Si acum ceva care sigur va incanta pe cineva (adica George) si anume "porunci ecologiste" >:)Cele 10 porunci pentru un ecologist convins:
1-Pastrez curateania in locurile publice si folosesc spatiile special amenajate pentru a ma debarasa de resturile nefolositoare.
2-Nu arunc nimic in lacuri, rauri mari sau orice alta apa.
3-Protejez plantele, animalele, pestii si pasarile.
4-Folosesc o masina care nu polueaza intr-un grad mare.
5-Particip voluntar la actiunile cu impact ecologic
6-Am grija sa nu consum inutil o cantitate mare de apa.
7-Fac economie in ceea ce priveste energia electrica.
8-Merg in parcuri cu role sau bicicleta.
9-La picnicuri am mereu cu mine saci pentru gunoi.
10-Anunt imediat autoritatile in cazul in care am sesizat un accident ecologic.
Nu in ultimul rand, cele mai cautate, discutate si apreciate porunci...
Cele 10 porunci ale lui Giacomo Casanova:
Atunci cand vrei sa impresionezi o femeie, niciodata sa nu spui: "Deci... ce-ai vrea sa facem acum?" Un Casanova adevarat are intotdeauna un plan, nu sovaie si stie ce pas urmeaza. Astfel femeia capata incredere in el si se lasa dominata cu placere. Ca sa subjugi o femeie, zice batranul cuceritor, imagineaza-ti ca trebuie s-o ceri de nevasta si organizeaza seara cum crezi mai bine (in afara de inel si cazutul in genunchi).
2. Intimitatea e sexy
O femeie magulita e trei sferturi cucerita! Si nimic nu maguleste mai tare o femeie ca atunci cand simte ca a captat intreaga atentie a unui barbat. Daca o inviti in oras, n-are rost sa imparti seara cu alti prieteni. Du-o departe de galagie, de alte perechi curioase de ochi, de orice v-ar putea distrage atentia. Numai in intimitate o femeie este ea insasi.
3. Las-o sa se simta fascinata de faptul ca... esti fascinat de ea
Casanova invita femeile in camere pline de lumina si oglinzi pentru ca ele sa se bucure de imaginea lor din toate unghiurile posibile. De asemenea, femeia se simte mai sexy atunci cand se priveste in oglinda. Daca nu exista oglinzi, atunci trebuie sa devii tu insuti o oglinda in care ea sa se admire. Cum adica? Adica arata-i ce efect are asupra ta: din cand in cand zambeste-i admirativ, ramai cu ochii la ea si nu-i raspunde la ce te intreaba (semn ca nici nu mai auzi de fermecat ce esti). Daca fata e draguta, nu-i spune asta, pentru ca toata lumea i-o spune. Tu spune-i ca e inteligenta si ai castigat un punct in plus.
4. Intreab-o la ce se gandeste
Arata-i ca interesul tau pentru ea e mai profund decat pielea. Ca nu e doar o piesa decorativa. Atunci cand privesti femeia ca pe un simplu obiect, ai tendinta sa te concentrezi mai mult asupra ta si atunci nu esti un Casanova. Seducerea unei femei dura la Casanova ore intregi, in care el stia ce sa intrebe si cum sa asculte. Motivul pentru care femeile il gaseau pe Casanova fascinant era acela ca el le gasea pe ele fascinante! E usor sa faci o femeie sa vorbeasca despre sine. N-ai decat sa pui intrebari cu final deschis si apoi sa inchizi gura. Batranul cuceritor atingea mai intai sufletul unei femei inainte sa indrazneasca sa atinga orice altceva.
5. Nu te zgarci tocmai acum!
Daca a acceptat sa iasa cu tine, nu-ti numara in fata ei banutii. Exagereaza cu galanteriile. Aceste exagerari sunt mici desfrauri (caviar, un cadou costisitor de la prima intalnire, sampania cea mai scumpa din meniu). O data ce le-a acceptat pe acestea, le va accepta si pe cele care urmeaza (in dormitor). E de-ajuns, deci, s-o faci sa pacatuiasca putin (lacomindu-se, de exemplu, la o cina copioasa), ca va pacatui din nou.
6. Da importanta simturilor ei
Casanova folosea afrodiziace. Parfuma camera cu tuberoze pentru ca se credea ca stimuleaza apetitul sexual si servea stridii la sampanie pentru ca un singur lucru se simte mai placut pe limba decat stridiile... O facea sa vorbeasca - nu uita ca oricarei femei ii place muzica propriei voci - si din cand in cand o atingea usor ca sa-i aduca aminte de ce se afla acolo...
Asadar, acorda atentie celor cinci simturi ale femeii de langa tine. Fiecare din ele e un motoras pe care trebuie sa-l incalzesti.
7. Ai rabdare!
Desi Casanova se infierbanta atunci cand observa ca o femeie nu poarta corset, ci doar o camasa de dantela, nu se arunca asupra ei. El credea ca daca gusti placerea prea repede, nu apuci s-o gusti pe toata. Deci trebuie sa stii ca preludiul nu incepe cu 60 de secunde inaintea actului sexual si nici macar nu incepe in dormitor. El incepe o data cu momentul intalnirii...
8. Joaca-te!
Mancarea si bautura pe care le comanda Casanova erau in mare parte aluzii sexuale: stridii, branzeturi moi, fructe coapte, suculente, vinuri spumoase. Un motiv era acela ca ii placea sa vada femeia bagand in gura toate aceste lucruri. Un alt motiv era ca ii placea sa se joace. Cand o stridie lunecoasa ii cadea ei in decolteu, se oferea imediat sa o soarba de acolo. De asemenea, o incuraja sa-si balaceasca mainile in recipientele cu ulei si otet. Casanova era constient ca sexul nu e un lucru serios, ci o joaca de adulti. Asadar, cand o inviti sa mancati undeva, aminteste-ti ca preludiul deja a inceput. Mancati unul din mana celuilalt, beti amandoi din aceeasi cupa etc.
9. Fii spontan
Casanova era un tip rabdator, dar niciodata nu lasa sa-i scape o ocazie daca se ivea singura. Cand o femeie ti se ofera din proprie initiativa, uita de toate celelalte porunci si bucura-te de norocul pe care l-ai avut.
10. Fa-i cadouri sexy
Casanova cumpara femeilor desuuri si le dadea motiv sa le probeze. Astfel, joaca incepea. Nu oferi femeii cadouri foarte serioase din prima: carti, haine de blana. E de-ajuns ceva vaporos, o esarfa de matase, un "neglige" in care sa alunece cand ajungeti in dormitor. Trimite-o sa se imbrace singura in baie si las-o sa-si faca aparitia triumfatoare. Va fi deja excitata.
In the end, cateva "vorbe de duh" pe care vreau sa vi le spun...FUCK RULES, FUCK ORDERS...traieste'ti viata si nu te ghida dupa nicio regula sau porunca, ci doar dupa regulile tale si cu siguranta vei fi fericit :D
1 comment:
de cand asteptam un nou post de la u..sa vad ce mai zici, ce mai gandesti... evident ca dinte toate poruncile cel mai mult imi plac cele ale lui o.paler si ale lui casanova...ca deh... oricum nice post...:*
Post a Comment